Home Have Grøn have eller grønt tag tilskud
Have

Grøn have eller grønt tag tilskud

Vidste du, at nogle kommuner kan søge om tilskud til at grønne deres haver og tage? Taggrønt og grønne haver er ikke kun attraktive at se på, men også miljøvenlige. Tagbegrønning og haver har en kølende effekt og tiltrækker dyreliv. Er du i tvivl om din kommune tilbyder tilskud? Tag derefter et kig på Groenesubsidiewijzer.nl. Green Grant Guide
Denne måned blev Green Grant Guide lanceret. Den seneste oversigt over tilgængelige landskabstilskud er tilgængelig på vores hjemmeside. Du kan se, om kommunen vil give tilskuddet og på hvilke betingelser. For eksempel har tagbegrønning tilskud, der fjerner afløb og erstatter fliser med planter.
Med dit nabolag
Nogle tilskud er underlagt betingelserne. Det kan for eksempel være, at du skal have et tag af en bestemt størrelse for at ansøge om et tagbegrønningstilskud. Tip: Ansøg om tilskud fra dine naboer for at gøre dit nabolag mere miljøvenligt på en mere overkommelig måde.
Frodig have
Hvorfor er frodige haver gode for miljøet? Det virker kølende og reducerer samtidig oversvømmelser. Kloaksystemet er betryggende, fordi planterne allerede opsamler regnvand og sørger for, at vandet synker bedre ned i jorden. Derfor er bæredygtige haver bedre forberedt på virkningerne af klimaændringer: tørke, varme og ekstrem regn.

Author

Jesse Joronen

Leave a Reply

Your email address will not be published.