Home Have Bæredygtigt havearbejde
Have

Bæredygtigt havearbejde

Bæredygtigt havearbejde bliver mere og mere vigtigt. Det er godt for miljøet og din have. Vi hjælper med at bekæmpe klimaforandringerne ved at sørge for en naturlig og dyrevenlig have. For at hjælpe dig på vej, vil vi lære dig, hvordan du starter bæredygtigt havearbejde.
Galtonia

Bæredygtig havearbejde begynder med design
Bæredygtigt havearbejde begynder med at designe din have. Se nærmere på din have. Er din have næsten asfalteret? Udskift derefter stykket med et grønt stykke. Bæredygtige haver bør bestå af mindst to tredjedele af planterne og højst en tredjedel af fortovet.
En have med mange brolagte flader sikrer, at mindre regnvand kan synke ned i jorden. Det er også uattraktivt for dyr, men du har brug for nogle dyr for at balancere naturen. Derfor er det i bæredygtigt gartneri vigtigt, at der er nok planter i haven.
Regnvand, klar dam, garden.nl

Opsamling af regnvand
Vidste du, at regnvand kan bruges i haven? At opsamle regnvand og bruge det i haven, når det tørrer, kan spare et stort vandforbrug. Der er forskellige måder at fange regnvand på. Den nemmeste måde er at placere en regntønde.
Et sjovt gør-det-selv-projekt derhjemme

Genbruge
Genbrug er afgørende for bæredygtigt havearbejde. Sørg for ikke kun at smide ingredienserne ud, men give dem et nyt formål i din have. Du kan også bruge husholdningsartikler i haven. Brug en glaskrukke som planteophæng, eller brug for eksempel en gammel kop og underkop som samfodersystem. På vores Pinterest-side er der nogle sjove DIY-projekter, hvor du kan genbruge gamle ting i haven.

Author

Jesse Joronen

Leave a Reply

Your email address will not be published.